Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

Σχολείο-επιχειρηματική συνεργασία

March 3, 2021

Σχολείο-επιχειρηματική συνεργασία

 

Η ευφυής Co. τεχνολογίας ελέγχου Zongheng Chengdu, το ΕΠΕ και το πανεπιστήμιο Chongqing των ταχυδρομείων και των τηλεπικοινωνιών υπέγραψαν μια σχολείο-επιχειρηματική συμφωνία συνεργασίας.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχολείο-επιχειρηματική συνεργασία  0

 

Στο πρωί της 2ας Μαρτίου, το πανεπιστήμιο Chongqing του κινητού κολλεγίου ταχυδρομείων και τηλεπικοινωνιών και της ευφυούς Co. τεχνολογίας ελέγχου Chengdu Zongheng, το ΕΠΕ κράτησε μια τελετή υπογραφής σχολείο-επιχειρηματικής συνεργασίας. Ο Dean καθηγητής Zhang τζιν, κακία Dean ο Δρ Yin Bangman, γενικός διευθυντής HU Tao της ευφυούς Co. τεχνολογίας ελέγχου Chengdu Zongheng, του ΕΠΕ, του προέδρου Mao Qijian του τμήματος τεχνολογίας επικοινωνίας και ενημέρωσης, του διευθυντή βοηθός λι Wenjuan, και των σχετικών βασικών δασκάλων του τμήματος τεχνολογίας επικοινωνίας και ενημέρωσης παρευρέθηκε στη τελετή υπογραφής. Η τελετή υπογραφής προεδρεύθηκε από το διευθυντή Mao Qijian.

 

Ο γενικός διευθυντής HU Tao εισήγαγε εν συντομία την ανάπτυξη, τη σύνθεση προσωπικού και τα προϊόντα Ε&Α της ευφυούς Co. τεχνολογίας ελέγχου Chengdu Zongheng, ΕΠΕ, και εξέφρασε ότι θα συνδυάσει τις αναπτυξιακές ανάγκες της επιχείρησης να δημιουργήσει τους κατάλληλους όρους για την ανάπτυξη του σχολείου και να επιτύχει τη win-win συνεργασία Ο Πρόεδρος Zhang τζιν εξέφρασε την άποψη του σχολείου που ο γενικός διευθυντής HU Tao εξέφρασε το ζεστό καλωσόρισμα του στην άφιξή του και σύγχαρε τα δύο κόμματα στην υπογραφή της σχολείο-επιχειρηματικής συμφωνίας συνεργασίας. Συγχρόνως, ελπίζει ότι η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερο βάθος βασισμένο στις αρχές της κοινής εκμετάλλευσης πόρων, των συμπληρωματικών πλεονεκτημάτων, και του αμοιβαίου οφέλους Ο αντιπρόεδρος Yin Bangman υπογράμμισε ότι η σχολείο-επιχειρηματική συνεργασία πρέπει να εφαρμοστεί και να εξυπηρετήσει αληθινά την καλλιέργεια των ταλέντων. Η σχολείο-επιχειρηματική συνεργασία θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Είναι απαραίτητο να επικοινωνηθεί συνεχώς και να διαπραγματευτεί σε συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων να καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεταιριστική σχέση.

 

Το τμήμα τεχνολογίας επικοινωνίας και ενημέρωσης πανεπιστήμιο Chongqing των ταχυδρομείων και των τηλεπικοινωνιών έχει αυτήν την περίοδο 6 προπτυχιακούς ταγματάρχες. Μεταξύ τους, η σημαντικότερος της εφαρμοσμένης μηχανικής επικοινωνίας παρατίθεται ως «επαγγελματικό περιεκτικό πιλοτικό έργο μεταρρύθμισης» των κανονικών κολλεγίων και των πανεπιστημίων σε Chongqing το 2012. Είναι η πρώτη batch προγραμμάτων που προωθούνται από το Υπουργείο Παιδείας για πρώτη φορά. Το μόνο σχολείο μεταξύ των ανεξάρτητων κολλεγίων στην πόλη που έχει κερδίσει αυτό το πρόγραμμα. Τα τελευταία χρόνια, το τμήμα επικοινωνίας και τεχνολογίας πληροφοριών έχει αναπτύξει σθεναρά την πρακτική εκπαίδευση, και έχει ιδρύσει διαδοχικά διάφορες μονάδες σχολείο-επιχειρηματικής συνεργασίας και βάσεις πρακτικής, και το ποσοστό απασχόλησης πτυχιούχων του έχει παραμείνει πάντα επάνω από 95%. Το επιτυχές συμπέρασμα της τελετής υπογραφής σχολείο-επιχειρηματικής συνεργασίας άλλη μια φορά έχει απεικονίσει την ενεργές εξερεύνηση και την πρακτική του τμήματος τεχνολογίας επικοινωνίας και ενημέρωσης στην κατάρτιση προσωπικού, το χτίσιμο ομάδας δασκάλων, που διδάσκει τη μεταρρύθμιση και άλλη εργασία, και έχει συμβάλει επίσης στη μεταρρύθμιση και την εφαρμογή του επαγγελματικού προτύπου κατάρτισης ταλέντου του τμήματος. Μια νέα πλατφόρμα έχει καθιερωθεί για την καλλιέργεια των ταλέντων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχολείο-επιχειρηματική συνεργασία  1