Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

Γραμμή Παραγωγής

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Με βάση τη διοικητική πολιτική της ποιότητας ως κτήριο ρίζας και εμπορικών σημάτων, η Co. τεχνολογίας μάρτυρα νοημοσύνης Chengdu Zongheng, ΕΠΕ ενισχύει την οικοδόμηση υποδομής και την επένδυση εξοπλισμού χρόνο με το χρόνο.

 

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM / ODM

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Η ευφυής Co. τεχνολογίας ελέγχου Zongheng Chengdu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2015. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα και η ανάπτυξη, η παραγωγή και οι πωλήσεις της επικοινωνίας IoT ελέγχουν τα τελικά προϊόντα και τις σχετικές γενικές λύσεις.

 

Αυτήν την περίοδο, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν εφαρμοστεί στα πολλαπλάσια σενάρια όπως η έξυπνη συντήρηση νερού, η έξυπνη γεωργία, και έξυπνοι ακουστικός και τηλεοπτικός.

 

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει κάνει τις βασικές επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων και τα πραγματοποιημένα καρποφόρα αποτελέσματα, ολοκληρώνοντας την έρευνα και την ανάπτυξη της σειράς IOTRouter άκρης IoT υπολογίζοντας τα ευφυείς τερματικά και τις πλατφόρμες σύννεφων IoT.

 

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, περισσότερο από δέκα ενέκριναν τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού λήφθηκαν. Η επιχείρηση μπορεί να προσαρμόσει τις αποκλειστικές λύσεις OEM/ODM για τους πελάτες σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών.

 

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Ε & Α

 

Η ευφυής Co. τεχνολογίας ελέγχου Zongheng Chengdu, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα και η ανάπτυξη, η παραγωγή και οι πωλήσεις της επικοινωνίας IoT ελέγχουν τα τελικά προϊόντα και τις σχετικές γενικές λύσεις.

 

Η επιχείρηση προτείνει μια υπολογίζω-βασισμένη στην άκρη σταυρωτή λύση πλατφορμών IoT έξυπνων τερματικών για το αυξανόμενο Διαδίκτυο της σύνδεσης πραγμάτων, χρησιμοποιώντας την έξυπνη επικοινωνία τελικό IOTRouter IoT ως σημείο εισόδων, συνδυάζοντας τον υπολογισμό ακρών και τα μεγάλα στοιχεία καλύπτουν τις πλατφόρμες για να πραγματοποιήσουν τις εφαρμογές IoT εκτός από τις παραδοσιακές λειτουργίες όπως η συλλογή δεδομένων και η μετάδοση και ο ευφυής έλεγχος, ένα ελαφρύ πρότυπο ανάλυσης στοιχείων μπορεί επίσης να διαμορφωθεί μέσω του σύννεφου για να εκτελέσει την προεπεξεργασία στρατηγικής και στοιχείων ελέγχου του τοπικού τερματικού, και να αποκριθεί στα χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

 

Chengdu Zongheng Intelligence Control Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0