Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

RTU: Μονάδα απομακρυσμένων τερματικών

August 14, 2021

RTU: Μονάδα απομακρυσμένων τερματικών

 

 

Η μονάδα απομακρυσμένων τερματικών (RTU) είναι μια ελεγχόμενη από μικροϋπολογιστή ηλεκτρονική συσκευή που διασυνδέει τα αντικείμενα στο φυσικό κόσμο σε ένα διανεμημένο σύστημα ελέγχου ή το σύστημα SCADA (εποπτικοί έλεγχος και απόκτηση στοιχείων) με τη διαβίβαση των στοιχείων τηλεμετρίας σε ένα κύριο σύστημα, και με τη χρησιμοποίηση των μηνυμάτων από το κύριο εποπτικό σύστημα συνδεδεμένα στα έλεγχος αντικείμενα. Άλλοι όροι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για RTU είναι μακρινή μονάδα τηλεμετρίας και μακρινή μονάδα τηλεχειριστηρίου.

 

Ένα RTU ελέγχει τις ψηφιακές και αναλογικές παραμέτρους τομέων και διαβιβάζει τα στοιχεία σε έναν κύριο σταθμό SCADA. Τρέχει το λογισμικό οργάνωσης για να συνδέσει τα ρεύματα εισαγωγής στοιχείων με τα ρεύματα παραγωγής στοιχείων, να καθορίσει τα πρωτόκολλα επικοινωνίας, και να ανιχνευήσει λάθη τα προβλήματα εγκαταστάσεων στον τομέα.

 

Το τερματικό συλλογής δεδομένων έχει τις ισχυρά λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συλλογής δεδομένων όπως το μικρό μέγεθος, η ελαφριά, εύκολη λειτουργία, η υψηλή επίδοση, και η υψηλή αποδοτικότητα. Χρησιμοποιείται ευρέως στις διοικητικές μέριμνες και τη σαφή παράδοση, τους μαγαζί λιανικής πώλησης, τις ιατρικές και φαρμακευτικές, κατασκευαστικές, εγκαταστάσεις δημόσιας χρήσης, τις βιομηχανίες αντι-πλαστογράφησης και ανιχνευσιμότητας.

 

Οι διοικητικές μέριμνες εκφράζουν: Σαν γρήγορη συσκευή αποκτήσεων στοιχείων, το ευφυές τερματικό συλλογής δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση αποθηκών εμπορευμάτων, τη διαχείριση μεταφορών και την καταδίωξη στοιχείων στη διαδικασία διοικητικών μεριμνών για να βελτιώσει την ταξινόμηση, προγραμματίζοντας, μέσα και έξω από την αποθήκη εμπορευμάτων, και τη φόρτωση και την παράδοση των σαφών στοιχείων. Η ταχύτητα, μειώνει το ποσοστό λάθους, μειώνει το εργατικό δυναμικό, τους υλικούς πόρους και τις χρονικές δαπάνες.

 

Λιανική βιομηχανία: Οι υπεραγορές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ευφυή τερματικά συλλογής δεδομένων για να πραγματοποιήσουν τις λειτουργίες όπως η διαχείριση καταστημάτων, η διανομή αποθηκών εμπορευμάτων, και ο κατάλογος αγαθών.

 

Κατασκευή: Σαν εργαλείο πυρήνων της κινητής επεξεργασίας πληροφοριών, το τερματικό συλλογής δεδομένων φέρνει τη συλλογή και το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο και την έρευνα των πληροφοριών όπως τα εξαρτήματα και τα προϊόντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη piece-rate διαχείριση αποθηκών εμπορευμάτων διαχείρισης παραγωγής και παραγωγής στο εργοστάσιο.

 

 

Ιδρυμένη το 2015, η Co. τεχνολογίας ελέγχου νοημοσύνης Chengdu Zongheng, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα, ανάπτυξη, η παραγωγή και οι πωλήσεις Διαδικτύου της επικοινωνίας πραγμάτων ελέγχουν τα τελικά προϊόντα όπως τη μονάδα απομακρυσμένων τερματικών και τις σχετικές γενικές λύσεις. Παίρνει το ευφυές τερματικό επικοινωνίας IOT δεδομένου ότι το σημείο εισόδων, συνδυάζει τον υπολογισμό ακρών και τη μεγάλη πλατφόρμα σύννεφων στοιχείων, και πραγματοποιεί τη συλλογή δεδομένων, τη μετάδοση και τον ευφυή έλεγχο και άλλες λειτουργίες στην αίτηση του Διαδικτύου των πραγμάτων. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ευφυή συντήρηση νερού, την ευφυή γεωργία, τις ευφυείς οπτικοακουστικές και άλλες σκηνές.