Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

Διάσκεψη καινοτομίας και ανάπτυξης IOT

April 7, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διάσκεψη καινοτομίας και ανάπτυξης IOT  0

Στο απόγευμα της 11ης Μαρτίου 2021, το 3$ο Διαδίκτυο της διάσκεψης καινοτομίας και ανάπτυξης βιομηχανίας πραγμάτων (Chengdu, Κίνα) και το 2020 Διαδίκτυο των πραγμάτων ετήσιο συνέδριο βιομηχανίας κρατήθηκαν επιτυχώς στη μεγάλη αίθουσα συνδιαλέξεων στο 1$ο πάτωμα χτίζοντας 7, Jingronghui, ζώνη υψηλής τεχνολογίας Chengdu. Η διάσκεψη καθοδηγήθηκε από το Sichuan επαρχιακό τμήμα οικονομικών και τεχνολογίας πληροφοριών και το δημοτικό γραφείο Chengdu των οικονομικών και της τεχνολογίας πληροφοριών, που φιλοξενήθηκε από κοινού από Sichuan Διαδίκτυο της συμμαχίας ανάπτυξης βιομηχανίας πραγμάτων και το Chengdu Διαδίκτυο της συμμαχίας ανάπτυξης βιομηχανίας πραγμάτων, και η ευφυής Co. τεχνολογίας ελέγχου Chengdu Zongheng, ΕΠΕ κλήθηκε για να συμμετέχει.

 

 

 

Sichuan Διαδίκτυο της βιομηχανίας πραγμάτων με Chengdu ως πυρήνα είναι μια σημαντική περιοχή συλλογής του εσωτερικού Διαδικτύου της βιομηχανίας πραγμάτων, και έχει το ίδρυμα για να επωφεληθεί των ευκαιριών για την ανάπτυξη του ευφυούς Διαδικτύου των πραγμάτων. Η διάσκεψη προσκάλεσε τους συμμετέχοντες βιομηχανίας όπως η κυβέρνηση, η βιομηχανία, το πανεπιστήμιο, η έρευνα, η εφαρμογή και η χρηματοδότηση για να συζητήσει τις ευκαιρίες ανάπτυξης του 14ου πενταετούς σχεδίου που οδηγήθηκε από τη διπλή κίνηση της αγοράς και της πολιτικής, να συνοψίσει τα αποτελέσματα ανάπτυξης το 2020, να ανταλλάξει και να ενσωματώσει τις καινοτόμες εφαρμογές, και να συζητήσει τις νέες ευκαιρίες για το ευφυές Διαδίκτυο των πραγμάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διάσκεψη καινοτομίας και ανάπτυξης IOT  1

 

Αξίζει αναφορά ότι το κυριώτερο σημείο αυτής της διάσκεψης είναι «αξιολόγηση και αναγνώριση βιομηχανίας» - στοχεύοντας να επαινέσει τους σημαντικούς επιχειρησιακούς ηγέτες, καθώς επίσης και μονάδες μελών και εργαζόμενοι βιομηχανίας που υποστηρίζουν και προωθούν την ανάπτυξη της βιομηχανίας, η ευφυής Co. τεχνολογίας ελέγχου Chengdu Zongheng, ΕΠΕ γενικός διευθυντής HU Tao κέρδισε τον τίτλο «του 2020 Sichuan άριστο Διαδίκτυο των πραγμάτων CEO»

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διάσκεψη καινοτομίας και ανάπτυξης IOT  2