Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

Έκθεση βιομηχανίας της Κίνας

March 29, 2021

Από την καθιέρωσή της το 1999, η έκθεση βιομηχανίας της Κίνας έχει αναπτυχθεί στην επιδρύτερη διεθνή βιομηχανική έκθεση εμπορικών σημάτων στη βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού της Κίνας, που έχει περάσει την πιστοποίηση της διεθνούς ένωσης βιομηχανίας έκθεσης (UFI) μέσω εξειδικευμένος, απευθυνόμενος στην αγορά, έχει διεθνοποιήσει, και σήμα-έχει βασίσει τις διαδικασίες. Είναι ένα σημαντικές παράθυρο και μια πλατφόρμα για τις οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές και συνεργασία της χώρας μου βιομηχανικό τομέα που αντιμετωπίζει τον κόσμο.

 

Η διεθνής έκθεση βιομηχανίας της 22$ης Κίνας θα κρατηθεί στο εθνικό κέντρο έκθεσης και Συνθηκών (Σαγκάη) από τις 15 ως τις 19 Σεπτεμβρίου 2020. Θα υπάρξουν 10 επαγγελματικές εκθέσεις με μια περιοχή έκθεσης περισσότερων από 300.000 τετραγωνικών μέτρων και περισσότερων από 2.600 εκθετών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση βιομηχανίας της Κίνας  0

 

Η Co. τεχνολογίας ελέγχου νοημοσύνης Zongheng Chengdu, ΕΠΕ θα εκθέσει στο θάλαμο C031 στο 1$ο πάτωμα της αίθουσας 2 του κέντρου εθνικών συνεδρίων και έκθεσης της Σαγκάη με ποικίλες τελικά προϊόντα επικοινωνίας IoT και ευφυείς λύσεις.

 

Η Co. τεχνολογίας ελέγχου νοημοσύνης Zongheng Chengdu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2015. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα και η ανάπτυξη, η παραγωγή και οι πωλήσεις της επικοινωνίας IoT ελέγχουν τα τελικά προϊόντα και τις σχετικές γενικές λύσεις. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει κάνει τις βασικές επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων και τα πραγματοποιημένα καρποφόρα αποτελέσματα, ολοκληρώνοντας την έρευνα και την ανάπτυξη της σειράς IOTRouter άκρης IoT υπολογίζοντας τα ευφυείς τερματικά και τις πλατφόρμες σύννεφων IoT.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση βιομηχανίας της Κίνας  1

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση βιομηχανίας της Κίνας  2

 

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ένας μεγάλος αριθμός πιθανών βασικών πελατών ήρθε στο θάλαμό μας που επισκέπτεται και που ανταλλάσσει. Ο βιομηχανικός-βαθμός RTU 4G στο θάλαμό μας προσέλκυσε πολλούς πελάτες στη στάση και την επίσκεψη. Η ελίτ του τμήματος πωλήσεών μας εισήγαγε τα ευφυή χημικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας εργοστασίων και προϊόντων στους πελάτες λεπτομερώς, και κέρδισε τους επαίνους από έναν μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση βιομηχανίας της Κίνας  3