Μας ελάτε σε επαφή με
Agnes

Τηλεφωνικό νούμερο : 8618982006591

WhatsApp : +8618982006591

Ανατροφοδότηση cOem IOTRouter & πελατών

August 27, 2021

Ανατροφοδότηση cOem IOTRouter & πελατών

 

COem: Ένας αρχικός κατασκευαστής εξοπλισμού (cOem) θεωρείται γενικά ως επιχείρηση που παράγει τα μέρη και τον εξοπλισμό που μπορούν να πωληθούν από έναν άλλο κατασκευαστή.

Εντούτοις, ο όρος χρησιμοποιείται επίσης με διάφορους άλλους τρόπους, ο οποίος προκαλεί την ασάφεια. Σημαίνει μερικές φορές τον κατασκευαστή ενός συστήματος που περιλαμβάνει τα υποσυστήματα άλλων επιχειρήσεων, ένας παραγωγός τελικών προϊόντων, ένα αυτοκίνητο μέρος που κατασκευάζεται από την ίδια επιχείρηση που παρήγαγε το αρχικό μέρος που χρησιμοποιήθηκε στη συνέλευση του αυτοκινήτου, ή έναν προστιθεμένης αξίας μεταπωλητή.

 

 

 

Περίπου ΗΠΑ

 

Ιδρυμένη το 2015, η Co. τεχνολογίας ελέγχου νοημοσύνης Chengdu Zongheng, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα, ανάπτυξη, η παραγωγή και οι πωλήσεις Διαδικτύου της επικοινωνίας πραγμάτων ελέγχουν τα τελικά προϊόντα και τις σχετικές γενικές λύσεις. Παίρνει το ευφυές τερματικό επικοινωνίας IOT δεδομένου ότι το σημείο εισόδων, συνδυάζει τον υπολογισμό ακρών και τη μεγάλη πλατφόρμα σύννεφων στοιχείων, και πραγματοποιεί τη συλλογή δεδομένων, τη μετάδοση και τον ευφυή έλεγχο και άλλες λειτουργίες στην αίτηση του Διαδικτύου των πραγμάτων. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ευφυή συντήρηση νερού, την ευφυή γεωργία, τις ευφυείς οπτικοακουστικές και άλλες σκηνές.

 

Εάν υποστηρίζουμε το cOem και ΓΙΑΤΊ;

 

1. ΝΑΙ, υποστηρίζουμε το cOem.

 

2. Μπορέστε να μειώσετε τον κίνδυνο παραγωγής επιχείρησης.

 

Υπάρχουν κατασκευαστές που ειδικεύονται στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων, η οποία βελτιώνει την αποδοτικότητα της παραγωγής προϊόντων και κερδίζει ενέργεια και χρήματα. Μπορεί να ειπωθεί ότι η επιχείρηση επικεντρώνεται στην παραγωγή και τις συνδέσεις πωλήσεων, και καταδεικνύει τις ικανότητες της επιχείρησης.

 

3.Can αυξάνουν τα οφέλη του εμπορικού σήματος

 

Σύμφωνα με τις διαφορετικές καταστάσεις, οι ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων εμπιστεύονται την παραγωγή των προϊόντων σε έναν τρίτο για την παραγωγή για να θέσουν καλά θεμέλια για τη μελλοντική ανάπτυξή τους, κάνουν τη καλή χρήση των πλεονεκτημάτων τεχνολογικής καινοτομίας της επεξεργασίας cOem cOem, και ψάχνουν εύλογα τους κατασκευαστές που μπορούν να ανταποκριθούν στα πρότυπα παραγωγής. Για να μην επηρεαστούν τα επόμενα ποιοτικά προβλήματα του προϊόντος, οι κατασκευαστές cOem πρέπει να έχουν τα ικανοποιητικά πλεονεκτήματα και τον πλήρη ανεφοδιασμό για να βοηθήσουν να επιτύχουν τα οφέλη εμπορικών σημάτων.

 

Κύριες περιπτώσεις

 

Κάναμε προσαρμοσμένος για έναν πελάτη από το UK πρόσφατα.

Θέλει να εξετάσει το δημοφιλές προϊόν μας ZHC492C, και μας έστειλε το αρχείο και τις λεπτομέρειες λογότυπων επιχείρησης.

Κατόπιν ο σχεδιαστής μας που τελειώνουν το σχέδιο και πήραν την αναγνώριση.

 

Μετά από τη δοκιμή, πήραμε συμπαθητικοί ανατροφοδοτούμε τον πελάτη μορφής, που αναμένει με ενδιαφέρον περισσότερη συνεργασία με περισσότερους πελάτες στο μέλλον:)

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανατροφοδότηση cOem IOTRouter & πελατών  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανατροφοδότηση cOem IOTRouter & πελατών  1