Έξυπνος δημόσιος έλεγχος φωτισμού

July 21, 2021

τελευταία εταιρεία περί Έξυπνος δημόσιος έλεγχος φωτισμού

Έξυπνος δημόσιος έλεγχος φωτισμού

 

 

Ο φωτισμός είναι μεγάλης σημασίας σε μια πόλη. Όχι μόνο φωτίζει τις οδούς και φωτίζει την πόλη, αλλά και μια σημαντική υποδομή για τις πόλεις, την επιστήμη και την τεχνολογία, και τη βιομηχανική ανάπτυξη.

Σαν κύριο σώμα του αστικού φωτισμού, ο αστικός οδικός φωτισμός έχει αυξηθεί επίσης γρήγορα με την ανάπτυξη της αστικής κατασκευής στη χώρα μου. Ο οδικός φωτισμός αποτελεί σχεδόν 40% των αστικών κοστών ηλεκτρικής ενέργειας. Πολλές πόλεις προσπαθούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας προκειμένου να μειωθούν οι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Τι είναι ένας έξυπνος δημόσιος έλεγχος φωτισμού;

 

Οι έξυπνοι φωτεινοί σηματοδότες είναι ένας νέος τύπος της δημόσιας υποδομής για την έξυπνη κατασκευή πόλεων. Καλούνται επίσης τους έξυπνους πόλους, τους έξυπνους ελαφριούς πόλους, πολυσύνθετους πόλους φωτεινών σηματοδοτών, κ.λπ. Είναι ένας γενικός όρος για τους πόλους, πύργοι και άλλες εγκαταστάσεις που φέρνουν περιεκτικά τις πολλαπλάσιους συσκευές και τους αισθητήρες και έχουν τις έξυπνες ικανότητες. Μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των έξυπνων φωτεινών σηματοδοτών και των παραδοσιακών φωτεινών σηματοδοτών είναι ότι έχουν περισσότερες λειτουργίες, οι οποίες συσχετίζονται με τον εξοπλισμό και τους αισθητήρες που φέρνουν. Η πρόσβαση στα δίκτυα και τις πλατφόρμες μέσω των διάφορων τεχνολογιών επικοινωνιών, και παρέχει και επιδεικνύει τις αφθονότερες έξυπνες εφαρμογές με την ενδυνάμωση των τεχνολογιών όπως το Διαδίκτυο, η τεχνητή νοημοσύνη, και τα μεγάλα στοιχεία. Όπως ο περιβαλλοντικός έλεγχος, οι νέοι σωροί ενεργειακής χρέωσης, οδήγησαν τα συστήματα ανακοίνωσης τύπου, κ.λπ.

 

 

Η έξυπνη λύση ελέγχου φωτεινών σηματοδοτών δίνει στους φωτεινούς σηματοδότες τις ασύρματες ικανότητες δικτύωσης και τις διοικητικές λειτουργίες σύννεφων. Με μακρινά να ελέγξουν, η διάγνωση και η ενημέρωση των συνδεδεμένων φωτεινών σηματοδοτών, των διοικητών πόλεων και υποδομής μπορούν να ωφεληθούν από τη βελτίωση της λειτουργικών αποτελεσματικότητας και της ποιότητας υπηρεσιών, και μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη ενεργειακή αποδοτικότητα και να σώσουν την ενέργεια.

 

Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό ZHC0561 κόμβων της LORA του IOTROUTER, η τεχνολογία ραδιοσυχνότητας της LORA μπορεί να πραγματοποιήσει το μακρινό ευφυή έλεγχο του διακόπτη φωτεινών σηματοδοτών μέσα σε μια περιορισμένη απόσταση. Συνδυάστε την τεχνολογία ενημέρωσης και επικοινωνιών με την παραδοσιακή αστική δημόσια υποδομή για να επιτύχετε την ακριβή διαχείριση των διάφορων τομέων της πόλης και της εντατικής χρήσης των αστικών πόρων. Σύμφωνα με την πρόβλεψη στη διεθνή έξυπνη έρευνα πόλεων, το 2021, το μέγεθος αγοράς του διάφορου υλικού και τις υπηρεσίες με τους έξυπνους φωτεινούς σηματοδότες ως είσοδο θα φθάσει 3,7 τρισεκατομμύρια σε yuan, ο οποίος θα αποτελέσει για 20% της έξυπνης αγοράς πόλεων.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Agnes
Τηλ.: : 8618982006591
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)